fbpx

Corona gaat niemand in de koude kleren zitten. Een harde lockdown als deze forceert ondernemers om de traditionele verkoopkanalen te verlaten en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken.

 

Ben of ken jij een ondernemer die een volle winkel heeft, zonder mogelijkheid om te verkopen? Dan willen wij van Pucoo graag helpen en bieden we een digitale kick start aan. Deze spoed-shop helpt om je stenen winkel in no-time om te toveren tot digitale shop. Om aan te verdienen? Nee, tuurlijk niet. Gewoon een, minder getroffen, ondernemer die andere ondernemers wil helpen.

 

Wij willen lokale ondernemers helpen om in deze moeilijke tijden het hoofd boven water te houden. Lege straten en gesloten deuren; online is the only way. Letterlijk.

 

Het bouwen en onderhouden van een webshop kan een lang en moeizaam traject zijn. Door de beperkingen van de laatste maanden en de lege straten van de komende maand(en) is snel handelen nodig.

 

Wij bieden de middelen en ervaring, de ondernemer blijft in control. Aan de hand van een simpel stappenplan, werken we samen naar een kwalitatieve webshop. Up & Running binnen enkele dagen.

Bekijk stappenplan
1

Vul het contact formulier in

  2

  Kies een domeinnaam die nog vrij is (koop deze nog niet) en geef deze aan ons door. (Checken of de domeinnaam vrij is kan hier)

  3

  Maak hier een online rekening aan via Mollie

  4

  Stuur de volgende gegevens in één mail naar webshop@pucoo.nl

  5

  Vul je webshop zelf met producten – hiervoor ontvang je een handleiding van ons

  6

  GO LIVE!

  Voor een totaalprijs van € 75 ex btw ontvang je:

   

  • Een webshop voor smartphone én computer
  • De domeinnaam / domeinruimte voor één jaar
  • Een webshop dat duidelijk en overzichtelijk is, met goede uitstraling maar géén maatwerk (bekijk een voorbeeld webshop hier).
  • Een webshop dat te onderhouden is voor iedere ondernemer
  • Support tijdens de lockdown

   

  We zullen je bij de hand nemen in het nemen van je eerste digitale stappen. We zullen proberen om je te ondersteunen bij het onderhouden van de website. We zullen de kleine ondernemer helpen zonder winstoogmerk.

  ×

  Hi!

  Zin om samen mooie dingen te maken? Of heb je een vraag aan ons? Stuur ons een berichtje via whatsapp.

  ×